Om oss

Åsa, Micke och Lidingö Urhandel

Lundhs Ur 1986
foto: Lidingö Hembygdsmuseum

Lidingö Urhandel startades av urmakare Lundh år 1957. På åttiotalet hittade du butiken på Friggavägen 24, mellan Grand och Konditori Princess, i den fastighet som revs för det nya centrumbygget. Från 1997 togs butiken över av Tobias Eklund och fick då namnet Lidingö Urhandel, då hade den flyttat till sin nuvarande adress. Tobias drev verksamheten fram till december 2012.

Det var i december 2012 som vi, Åsa och Michael Lucic, tog över verksamheten. Vi hade då båda två varit i branschen sedan början av 90-talet och letade 2012 efter en urhandel att ta över. Vi har nu mer än tio år efter att vi kom till Lidingö utvecklat verksamheten vidare. I dag har vi kunder i alla åldrar och kan förutom klockor, reparationer och tillbehör också erbjuda smycken från flera svenska formgivare. Vi är riktigt glada åt att vi valde trivsamma Lidingö Centrum, vi har insett att vår verksamhet passar bra in i mixen här.

Lidingö Urhandel är medlem i Stjärnurmakarna, vilket innebär en garanti för dig som kund och ger oss möjlighet att erbjuda både en bra försäkring och förmånlig finansiering.

Varmt välkommen till oss 🙂